keskiviikko 4. helmikuuta 2015

KUPONKILAHJA MAISTERILLE

Huomenna koittaa päivä, jona yksi laumani kolmesta jäsenestä (se toinen meistä kaksijalkaisista) saa maisteriopintonsa päätökseen, mikä on samalla hirveän hienoa ja toisaalta hirveän jännittävää. Maisteriksi valmistuminen vaatii ihmiseltä tiettyjä asioita: määrätietoisuutta, kiinnostuneisuutta, pitkäjänteisyyttä, rohkeutta sekä hyviä takapuolilihaksia. Reilut viisi vuotta näitä ominaisuuksia hyödyntäen, ihminen kokee muutoksen opiskelijasta maisteriksi (ainakin titteli muuttuu, kenties henkiset ominaisuudet ei). Ja vaikka kyseisen maisteriksi valmistujan mukaan gradusta on eniten konkreettista hyötyä hyvänä hiirimattona, itse kuitenkin koen että näin valtavan työn tehnyttä henkilöä on syytä hieman juhlia ja ehkä vähän hemmotellakin!

Mutta tarvitseeko maisterille antaa lahja vai riittääkö pelkkä olalletaputus ja puhe siitä kuinka ylpeä on hänestä? Näin vaikean kysymyksen edessä konsultoin tietenkin parasta ystävääni asiasta - "No tietenkin pitää antaa lahja! Sä oot tosi huono tyttöystävä jos et anna lahjaa!" Mut mikä se lahja voisi sitten olla? Kolmen ruokalajin yllätysillallinen ei kuitenkaan pysyisi salassa vaikka kuinka yrittäisi, eikä nyt oikeen tule mieleen mitään mitä maisteri tarvitsisikaan. 

Ehkä paras lahja olisikin antaa yhteistä aikaa kivan tekemisen merkeissä, tässä kaiken arjen kiireen keskellä! 






"Tämä on kuponkivihko. Kupongit oikeuttavat erilaisiin tapahtumiin tai asioihin, jotka eivät kustanna kuponkien saajalle mitään. Kuponkeja voi käyttää haluamallaan ajalla ja ne eivät ole paikkaan sidottuja. Mukavia yhteisiä hetkiä!"

Ja niin valmistui kuponkikokoelma täynnä pieniä lupauksia. Kupongit sisältävät erilaisia toimintoja ja asioita aina elokuvailloista irtokarkkeihin ja eväsretkistä kynttiläillallisiin. Kuponkeihin voisi keksiä vaikka mitä hauskaa yhteistä tekemistä sekä kivoja pieniä arkea ilahduttavia asioita. Tässä lahjassa vain mielikuvitus on rajana!



Idea pähkinänkuoressa: Jos lahjan saajaa on mahdotonta yllättää tai häneltä ei yksinkertaisesti puutu mitään, voi päivänsankaria ilahduttaa antamalla yhteistä aikaa tai vaikkapa pientä piristystä arkeen kuponkikokoelman muodossa.



2 kommenttia:

  1. Olenkin pähkäillyt, mitä antaa lahjaksi tulevalle kummitytöllemme. Taidankin soveltaa tätä ideaa: laatuaikaa ja tekemistä kummien kanssa. Kiitos ideasta! :) Niin, ja kiva blogi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hauska kuulla! Ja tämän ahjan saaja ainakin ilahtui hurjasti! :) Kiitos!

      Poista

Kiitos kaunis kommenteistasi!